Klantspecifieke prijzen

Normaliter worden binnen PriceFacts de algemeen geldende prijzen gehanteerd. Het is echter goed mogelijk dat u met een bepaalde leverancier afspraken heeft gemaakt, waardoor die leverancier u lagere prijzen berekent.

PriceFacts biedt voor een aantal leveranciers de mogelijkheid om naast de algemeen geldende prijs uw eigen, klantspecifieke prijs te kunnen bekijken in het detailscherm van het gevonden product. In het overzicht van de gevonden producten worden altijd de algemeen geldende prijzen weergeven, zodat u de prijzen van de verschillende leveranciers nog steeds objectief met elkaar kunt vergelijken.

Om deze functie voor een bepaalde leverancier in te schakelen, dient u PriceFacts van een aantal gegevens te voorzien. Het gaat hierbij meestal om uw gebruikersnaam en wachtwoord bij de desbetreffende leverancier. Dit betekent automatisch dat u al klant moet zijn bij de desbetreffende leverancier. Per leverancier kunnen er nog aanvullende voorwaarden gelden voor het gebruik van klantspecifieke prijzen in PriceFacts. De klantspecifieke prijzen die PriceFacts met uw gegevens bij de leverancier ophaalt zullen alleen aan u worden getoond en zijn gekoppeld aan uw PriceFacts account.

Leveranciers met klantspecifieke prijzen

De volgende leveranciers bieden de mogelijkheid om binnen PriceFacts klantspecifieke prijzen te tonen:

Klik voor meer informatie de desbetreffende leverancier aan.