PriceFacts Datapack

Als uitbreiding op het PriceFacts prijsvergelijkingsysteem is er nu ook het PriceFacts Datapack. Deze datakoppeling biedt u de mogelijkheid om op basis van uw eigen selectie de invoer te automatiseren van prijsinformatie van uw leveranciers.

Daarvoor kunt u zelf een selectie maken van maximaal 20.000 artikelen, die via het PriceFacts Datapack elk uur van de dag up-to-date kan worden gehouden. De data die kan worden gedownload bevat behalve de relevante prijsinformatie ook de artikelcode van het product bij de desbetreffende leverancier. Dit maakt het mogelijk om heel snel en makkelijk een koppeling te leggen met uw eigen database of webshop.

Niet alleen beschikt u via het PriceFacts Datapack altijd over de nieuwste prijsinformatie van uw leveranciers, maar alle informatie wordt ook nog eens aangeboden in hetzelfde formaat. Hierdoor is het de ideale basis voor standaardsoftwarepakketten zoals King, X POS plus of OFB Business. Ook kan het PriceFacts Datapack uitstekend worden gebruikt om zelf uw eigen prijslijsten te genereren. U kunt dit maatwerk eventueel uitbesteden aan Distinct, die speciaal voor PriceFacts de Martinic Updater heeft ontwikkeld.

De voordelen van PriceFacts Datapack op een rij

Op de Datapack Resource pagina zijn alle technische zaken te vinden die nodig zijn om voor uw situatie Datapack snel te kunnen implementeren. Het is zelfs mogelijk om zonder abonnement met de gebruikersnaam "demo" en wachtwoord "demo" de Datapack upload/download direct uit te testen.

Een PriceFacts Datapack abonnement kan alleen worden afgesloten in combinatie met een standaard abonnement op PriceFacts. Naast uw standaard PriceFacts abonnement betaalt u € 15,- per maand voor het PriceFacts Datapack. Een gecombineerd abonnement op het PriceFacts Datapack en het PriceFacts prijsvergelijkingsysteem kost u dus € 30,95 per maand. Een abonnement op PriceFacts heeft een minimum looptijd van één jaar.


KingNow

Voor het programma King Business Software is de synchronisatietool KingNow ontwikkeld. Deze tool maakt het mogelijk op eenvoudige wijze alle prijzen in het King artikelenbestand up-to-date te brengen. KingNow is gratis hier te downloaden, en de documentatie is hier te downloaden. Om KingNow te kunnen draaien heeft u King Handel versie 5.5x+ inclusief de opties Koppelingen-toolkit en King Jobs plus XML Transformatie nodig. Deze zijn in het nieuwe King Abonnementsmodel al standaard inbegrepen.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden, neem dan contact op met Quadrant Software, tel. 010-2646300 of e-mail verkoop@quadrant.nl.

Quadrant


Distinct Martinic Updater

Het bedrijf Distinct heeft voor PriceFacts Datapack speciale software ontwikkeld: de Martinic Updater. Hiermee worden automatisch de goedkoopste leveranciers geselecteerd. Dit betekent dat u altijd per product de goedkoopste prijzen voorhanden heeft en dat u tegen de laagste prijs uw producten kunt inkopen.

Het programma kan aan uw eigen specifieke database worden gekoppeld. Dit houdt in dat u nooit meer handmatig prijzen hoeft in te voeren en dat de prijzen in uw database altijd up-to-date zijn. Genereer zo in een handomdraai uw eigen prijslijsten gebaseerd op de meest recente leveranciersprijzen.

De Martinic Updater kan nu een maand lang gratis worden uitgeprobeerd. Neem contact op met Distinct en zij zenden u gratis een demo-exemplaar toe. Meer informatie kunt u vinden op www.distinct.nl.

Distinct


POSWISE X POS plus

POSWISE richt zich al geruime tijd op het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke winkel-automatiserings-software voor de detailhandel (met name de computerbranche) tegen een zeer aantrekkelijk tarief. POSWISE levert het totaalpakket: software (X POS plus) en hardware (kassalades, bonprinters, displays etc).

Een nieuwe functie in X POS plus 3.7 is het updaten van inkoopprijzen via het Martinic Datapack. De software downloadt en update de benodigde bestanden op PriceFacts en werkt de inkoopprijzen van de desbetreffende leveranciers bij. U kunt per artikel en per leverancier opgeven of u automatisch de inkoopprijzen wilt updaten en met welke regelmaat. Dit betekent dat u niet meer iedere keer uw inkoopprijzen hoeft bij te werken, waardoor u meer tijd over houdt voor waar het werkelijk om gaat: zaken doen.

Meer informatie over X POS plus kunt u vinden op www.poswise.nl of www.xposplus.nl.

POSWISE